Kedvezmény az Alpesi Szövetség tagjainak

Mely alpesi szövetségek tartoznak ide? Csak a szlovén szövetség, vagy az osztrák, német stb. szövetségek tagjai is kapnak kedvezményt? Az alpesi szövetségek minden tagjának kedvezményes árakat kínálunk az alvásra: Szlovénia Horvátország Bosznia Szerbia Ausztria Németország és sokan mások.

Árak

Néhány ár magasabb a vártnál. Miért? Mi egy hegyi kunyhó 1525 méterrel a tengerszint felett, egész évben nyitva. Egész évben fűtjük a házat, még nyáron is. Ezért szabályozzuk a kunyhó fűtésére vonatkozó árakat.

Szoba mérete

A szlovéniai hegyi kunyhókat menedékhelyeknek tervezték, nem pedig a mai szállodáknak. A szobák kicsik és szerényen berendezettek, de több, mint elég a kellemes alváshoz és pihenéshez. Szerény szobák belül és gyönyörű természet kívül.

Lassú Wi-Fi és nincs telefonjel.

Lehet rossz vagy akár egyáltalán nincs telefonjel. Az internet még mindig luxus a tengerszint feletti 1525 méter magasan lévő nemzeti parkban. Van internetünk, de lassú és néha trükkös. Elon Musk még nincs itt, de inkább az csillagokat figyeljük, nem az ő Wi-Fi műholdjait.

Egy érdekes tény

Egy érdekes tény: Az bejáratnál található egy hegyi könyv. Az szokás, hogy minden látogató bejegyzi magát, és feljegyzi, hogy honnan érkeztek és hová mennek. Az ősi szokás az eltűnt emberek kereséséből is ered, ha valaki eltéved vagy balesetet szenved az út során vagy a hegyekben. Egy érdekes tény: Azok a hegyi kunyhók, amelyek be vannak[ … ]

Wi-Fi

Felhasználó: EKV-guest Felhasználó: EKV Pass: (nincs)   Csak hogy tudd, az internet még mindig luxus egy 1525 méterrel a tengerszint felett fekvő nemzeti parkban. Van internetünk, de lassú és néha trükkös a használata. Elon Musk még nem jött el; mi még mindig inkább a csillagokat figyeljük, nem a műholdjait.

A zuhanyzó

Ami a nemzeti park vízhiányát illeti, minden lépésben takarékoskodnunk kell a vízzel. Kérjük, használja bölcsen a zuhanyzókendőt, és állítsa le a vizet a samponozás és a szappanozás között. Tömeg esetén az alagsorban további zuhanyzók is rendelkezésre állnak. Megkérdezné a kunyhó személyzetétől az ajtók pin-kódját? Szükség esetén felár ellenében törölközőt is biztosítunk.

Légy nyomozó

Ha azt veszi észre, hogy elfogyott a WC-papír, vagy szennyeződést lát a WC-ben vagy a zuhanyzóban, kérjük, értesítse a kunyhó személyzetét. A kunyhót naponta többször takarítjuk, de nem használjuk a létesítményeket, és tudnunk kell, ha koszos lesz.

WC-k

A kunyhóban alvó vendégek számára az első emeleten WC áll rendelkezésre. Tömeg esetén az alagsorban további fürdőszobák is rendelkezésre állnak. Kérje a kunyhó személyzetétől az ajtók pin-kódját.

Szemetesek a WC-kben

A mosdókban lévő kosarak csak a papírnak vannak fenntartva. Kérjük, adja le a hütte személyzetének, ha megvan a szemete, és nem akarja magával vinni a völgybe.