Kedvezmény az Alpesi Szövetség tagjainak

Mely alpesi szövetségek tartoznak ide? Csak a szlovén szövetség, vagy az osztrák, német stb. szövetségek tagjai is kapnak kedvezményt? Az alpesi szövetségek minden tagjának kedvezményes árakat kínálunk az alvásra: Szlovénia Horvátország Bosznia Szerbia Ausztria Németország és sokan mások.

Téli időszámítás

Tudnod kell, hogy mi egy 1525 méteres tengerszint feletti magasságban található hegyi menedékház vagyunk. Télen az út egy-két napra (vagy hosszabb ideig, ha szükséges) lezárható lehet az erős havazás vagy lavinaveszély miatt. Ha az út le van zárva, akkor gyalog kell feljutni a völgyből a hegyi kunyhóig. A Triglav Nemzeti Parkon és az Alpe-Adria túraútvonalon[ … ]

A kunyhó elhelyezkedése

Kérjük, értsék meg, hogy Szlovénia és a Kelet-Júliai-Alpok legmagasabb hágóján (Vrsic ) vagyunk. Ez az oka annak is, hogy nem vagyunk mindig elérhetőek, mint az alkalmazás a telefonon a zsebében, különösen télen (decembertől áprilisig), amikor a hó leeshet, és az utat egy ideig nem lehet közlekedni, amikor a kunyhó megközelítése csak gyalogosan lehetséges. Kérjük, ezt[ … ]

Be- és kijelentkezési idő

Kijelentkezés 10:00 órakor. A késői kijelentkezésért 10€/óra díjat számítanak fel. A bejelentkezés 12:00 órakor kezdődik és 19:30 órakor ér véget. A később érkező vendégeket elutasíthatják.

Utolsó pillanatban történő lemondás

Harmadik felek foglalási szolgáltatásait használjuk, és nem láthatjuk az Ön fizetési adatait. A késői foglalás lemondásáért harmadik felek, például a Pay Pal, a Stripe, a Bentral, a Booking.com, az Airbnb vagy hasonló szolgáltatók véletlenszerű díjakat számíthatnak fel. Nem áll módunkban ellenőrizni a tranzakciókat, amelyeket ezek a cégek felszámítanak, és amelyeket a felhasználási feltételeikben ismertetnek.