Hibás Google Maps információk

Wrong Google Maps information

Hibás Google Maps információk

A Google valóban kiváló szolgáltatás lehet, de idén azt tapasztaljuk, hogy egyre több a pontatlan információ, ezért a hagyományos tájékoztatási módszerekhez folyamodunk.

Utazók figyelmébe: Vršič hágó útlezárásról szóló figyelmeztetés

Kedves látogatók, utazók és vendégek,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Google Maps és a Google Traffic által a Vršič-hágón lezárt úttal kapcsolatban szolgáltatott információk között eltérések lehetnek. Ennek eredményeképpen javasoljuk, hogy utazásuk megtervezése előtt legyenek óvatosak, és fontolják meg az alternatív forrásokat az aktuális útlezárási információk beszerzésére.

Az Ön biztonsága és kényelme a legfontosabb prioritásunk, és tisztában vagyunk a megbízható utazási információk fontosságával, különösen a hegyvidéki terepen való navigálás során. Bár igyekszünk pontos útmutatást adni, javasoljuk, hogy a legfrissebb útlezárásokról és útviszonyokról a helyi hatóságoknál vagy megbízható forrásoknál tájékozódjon.

Ha bármilyen nehézségbe ütközik, vagy segítségre van szüksége az út állapotának ellenőrzéséhez, kérjük, ne habozzon a következő címre fordulni lépjen kapcsolatba velünk közvetlenül a következő címen. Csapatunk készséggel áll rendelkezésre, hogy útmutatást és támogatást nyújtson, hogy zökkenőmentes és problémamentes utazási élményt biztosítson az Ön számára.

Köszönjük, hogy figyelmet szenteltek ennek az ügynek, és nagyra értékeljük megértésüket, miközben a Vršič-hágó útlezárásával kapcsolatos esetleges kihívások kezelésén dolgozunk.

Meleg üdvözletem,

Erjavčeva hegyi kunyhó csapat

Hibás Google Maps információk

A leggyakoribb téves információ a Google Maps-en az, hogy a Kranjska Gorából Vršič-en át vezető út le van zárva, és hogy ahhoz, hogy elérjünk minket, Olaszországon keresztül kell kerülőutat tenni, ami egy-két órával meghosszabbítja az utazást. Általában ez az információ pontatlan, mivel az út nyitva van, általában járható, vagy téli felszereléssel járható.

Ne bízzon tehát megkérdőjelezhetetlenül a Google-ban. A Google Maps téves információinak elkerülése érdekében rendszeresen közzétesszük csatornáinkon a Vršič-i út állapotát:

Weboldal:

Útviszonyok a Vršič-hágón

Twitter / X:

Erjavčeva hut Twitter / X profil