Internet sebesség frissítés

Internet speed update with Starlink

Internet sebesség frissítés a Starlinkkel

Internet sebesség frissítés a Starlinkkel. Mostantól elégedett lesz a világhálóhoz való kapcsolódás sebességével látogatásunk során.

Ahogy lassan készülünk az új szezonra, és csiszoljuk az utolsó apróságokat a kabin körül és a kabinban, megálltunk, hogy az internet sebességét is figyelembe vegyük. A csapat néhány tagja, akik a szezonban a kunyhóban dolgoznak és élnek, szintén a völgyben él. És az élettel együtt jönnek a barátok, a partnerek és a gyerekek, akikkel kapcsolatban akarnak maradni. Mi természetesen megértjük ezt. Sajnos azonban a hegyi kunyhónk egy egyébként gyönyörű helyen van, minden oldalról hegyek veszik körül, ezért varázslatos, ha nem is a legszebb kilátás nyílik Vršičre és Prisankra. De ennek is megvan a maga hátránya, ami főként a gyenge internet- és mobiljelekben, valamint logikusan a lassú internetben nyilvánul meg.

Sok tiltott gyümölcsöt esznek.

Bevalljuk, hogy nem vagyunk a műholdak és az emberi kényeztetés hívei. Még mindig azt állítjuk, hogy éjszaka a kertben inkább a csillagokat nézzük, mint a műholdakat. De ha már úgyis műholdak vannak az égen, és egyszerre kényeztethetjük kollégáinkat és vendégeinket, akkor ezt dupla győzelemnek tekintjük. Mostantól elégedett lesz a világhálóhoz való kapcsolódás sebességével látogatásunk során.