Saját szoba #1

Az 1-es szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #1

Saját szoba #2

A 2-es számú privát szoba az egyetlen ötágyas szoba. A szobában öt egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #2

Privát szoba #3

A 3-as szoba az egyetlen kétágyas szoba. A szobában két egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #3

Privát szoba #4

A 4. számú privát szoba egy négyágyas családi szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #4

Privát szoba #5

Az 5-ös számú privát szobában három egyszemélyes ágy van, kettő emeletes ágyon. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #5

Privát szoba #6

A 6. számú magánszoba három egyszemélyes ággyal rendelkezik. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #6

Privát szoba #7

A 7-es szoba egy kis egyágyas szoba. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #7

Privát szoba #8

A 8-as szoba három egyszemélyes ággyal rendelkezik, kettő emeletes ágyon. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #8

Privát szoba #9

A 9-es számú privát szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #9

Privát szoba #10

A 10. számú privát szoba egy kis, egyágyas szoba. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #10

Privát szoba #GRS

A GRS privát szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található, kettő emeletes ágyon. A GRS (Gorska Reševalna Služba) vagy angolul MRS (Mountain Rescue Service) közli velünk, hogy ez a szoba vészhelyzet esetére van fenntartva. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése GRS

Vegyes kollégiumi szoba #D20

A D20-as vegyes kollégiumi szoba a hegyi kunyhó jobb oldalán, a második manzárd emeleten található, és 15 ágyat tartalmaz egy szobában. A többi vendéggel közös mosdót és zuhanyzót is használ.

Szoba megtekintése #D20
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Vegyes kollégiumi szoba #L20

Az L20-as vegyes kollégiumi szoba a hegyi kunyhó bal oldalán, a második manzárd emeleten található, és két szobában tíz ágyat tartalmaz. A többi vendéggel közös mosdót és zuhanyzót is használ.

Szoba megtekintése #L20

MULTIMÉDIÁS TANTEREM

Vendégeinknek egy kivetítővel és vetítővászonnal felszerelt tantermet is tudunk biztosítani, amely körülbelül 30 fő befogadására alkalmas különböző alkalmakra és oktatásra, vagy csak társalgásra pocsék időben.

Bővebben
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Legutóbbi bejegyzések

Számtalan kikapcsolódási és felfedezési lehetőség várja Önt, mivel a legszebb nemzeti parkunkban található.

Hírek és utazások
Predil erőd

Predel erődje egyike volt a karintiai erődrendszer hat erődjének. A Predel-hágónál áll.

Erjavčeva hegyi kunyhó logója

Logo az Erjavčeva hegyi kunyhóról. Megoszthatja a www.erjavcevakoca.hu linket vagy közzéteheti a koa logoját weboldalán[ ... ]

Túrák profi hegyi vezetővel

Annak érdekében, hogy elkerüljük az összes, akár halálos hibát, amelyet elkövethetünk, javasoljuk, hogy béreljen profi[ ... ]

Futó látványosság a Júliai-Alpokban

Szeptemberben a Júliai-Alpokban rendezünk futóversenyt. Már regisztrált?

Útviszonyok a Vršič-hágón

Hó az úton a Vršič-hágónál. Az időjárás kiszámíthatatlan, és még az egész éves időjárás sem[ ... ]

Soča folyó völgye

A Soča-völgy forrása a Trenta-völgyben, a Júliai-Alpokban, Szlovénia északnyugati részén található, 876 méteres magasságban.

Orosz kápolna a Vršič-hágón

A Vršič-hágón lévő orosz kápolna egy orosz ortodox kápolna, amely a Vršič-hágó északi oldalán, az[ ... ]

Az Erjavčeva-kunyhó száz éve a Vršič-hágón

Az Erjavceva kunyhó száz éve a Vrsic-hágón - egy egész évben működő hegyi előőrs gazdag[ ... ]

Szívesen látjuk itt

Kényeztesse magát a kikapcsolódással, és menjen el kirándulni. Az Erjavčeva-házban Vršičben, Kranjska Gorától csak egy kőhajításnyira, a Triglav nemzeti park érintetlen természetében várjuk Önt.