Private room number 1 in Erjavčeva's hut

Saját szoba #1

Az 1-es szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #1

Saját szoba #2

A 2-es számú privát szoba az egyetlen ötágyas szoba. A szobában öt egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #2
Private room number 2 in Erjavceva hut 00
Private room number 3 in Erjavčeva's hut

Privát szoba #3

A 3-as szoba az egyetlen kétágyas szoba. A szobában két egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #3

Privát szoba #4

A 4. számú privát szoba egy négyágyas családi szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #4
Private room number 5 in Erjavčeva's hut

Privát szoba #5

Az 5-ös számú privát szobában három egyszemélyes ágy van, kettő emeletes ágyon. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #5

Privát szoba #6

A 6. számú magánszoba három egyszemélyes ággyal rendelkezik. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #6
Private room number 6 in Erjavčeva's hut
Private room number 7 in Erjavčeva's hut

Privát szoba #7

A 7-es szoba egy kis egyágyas szoba. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #7

Privát szoba #8

A 8-as szoba három egyszemélyes ággyal rendelkezik, kettő emeletes ágyon. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #8
Private room number 8 in Erjavčeva's hut
Private room number 9 in Erjavčeva's hut

Privát szoba #9

A 9-es számú privát szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #9

Privát szoba #10

A 10. számú privát szoba egy kis, egyágyas szoba. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése #10
Private room number 10 in Erjavčeva's hut
Private room number GRS in Erjavčeva's hut

Privát szoba #GRS

A GRS privát szoba egy négyágyas szoba. A szobában négy egyszemélyes ágy található, kettő emeletes ágyon. A GRS (Gorska Reševalna Služba) vagy angolul MRS (Mountain Rescue Service) közli velünk, hogy ez a szoba vészhelyzet esetére van fenntartva. Ez a szoba az első emeleten található, és a többi vendéggel közös WC-n és zuhanyzón osztozik. Az első emeletet 2022 novemberében teljesen felújították.

Szoba megtekintése GRS

Vegyes kollégiumi szoba #D20

A D20-as vegyes kollégiumi szoba a hegyi kunyhó jobb oldalán, a második manzárd emeleten található, és 15 ágyat tartalmaz egy szobában. A többi vendéggel közös mosdót és zuhanyzót is használ.

Szoba megtekintése #D20
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Vegyes kollégiumi szoba #L20

Az L20-as vegyes kollégiumi szoba a hegyi kunyhó bal oldalán, a második manzárd emeleten található, és két szobában tíz ágyat tartalmaz. A többi vendéggel közös mosdót és zuhanyzót is használ.

Szoba megtekintése #L20

MULTIMÉDIÁS TANTEREM

Vendégeinknek egy kivetítővel és vetítővászonnal felszerelt tantermet is tudunk biztosítani, amely körülbelül 30 fő befogadására alkalmas különböző alkalmakra és oktatásra, vagy csak társalgásra pocsék időben.

Bővebben
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Szívesen látjuk itt

Kényeztesse magát a kikapcsolódással, és menjen el kirándulni. Az Erjavčeva-házban Vršičben, Kranjska Gorától csak egy kőhajításnyira, a Triglav nemzeti park érintetlen természetében várjuk Önt.