Túrák profi hegyi vezetővel

Hikes with a professional mountaineer

Foglalkozz egy profi hegymászóval

Ajánljuk, hogy béreljen fel egy szakértő hegymászót, aki vezetni tudja Önt és végigvezeti a hegyeken, így élvezheti a túrát és biztonságban maradhat…

Számos lehetőség van arra, hogy gyalogoljon vagy akár hegymászást végezzen a hegyekben a hegyi kunyhónk körül, de néhány végzetesen végződhet. A szezonban általában 5-8 mentőhelikopteres beavatkozásra kerül sor, és évente több mint húsz ember veszti életét.
Embereknek szükségük van arra, hogy kijavítsák hibáikat a megfelelő túracipő és egyéb felszerelés kiválasztásával, valamint több ivóvíz magukkal vételével. És a hibaforrások listája messze nincs a végén. A hegyekben könnyen eltévedhetünk, és az nem szórakoztató.
Annak érdekében, hogy elkerüljük az összes, akár halálos hibát, amelyet elkövethetünk, javasoljuk, hogy béreljen profi hegymászót, aki vezetni fogja és kísérni fogja Önt a hegyeken keresztül, hogy élvezhesse a túrát és biztonságban legyen.
Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődjön a hegyi vezetett túrákról a professzionális hegymászóval a kunyhóban.